supported by
/
 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Includes unlimited streaming of UnderPool 3 via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 2 days
  edition of 100 

    €10 EUR or more 

   

 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €5 EUR  or more

   

1.
2.
3.
4.
04:15
5.
6.
05:39
7.
8.
06:50
9.

about

Tercer disc de la serie numerada de la discogràfica UnderPool. Per cada disc s’han reunit un grup de músics, durant dos dies, per enregistrar les cançons compostes especialment per l'ocasió. En aquest cas UnderPool 3 és un disc de melodies dese free al hard-bop, amb influències de ritmes sud-americans, i interpretacions enèrgiques, amb un sextet de músics de l'escena barcelonina del jazz més undergound.

…………………………………………………………………………

Notes del Autor;


Suite Galiana: L'embrió d'aquesta suite es va gestar mentre esperava, davant d'un piano, l'amic Galiana. La resta és pura coincidència amb la realitat.
Albert Cirera

Catabàtic: El vent catabàtic és el vent descendent, sigui per efecte de la seva velocitat adquirida, sigui per la seva major densitat circumdant.
Pol Padrós

Epitomizing the biscuit: El bizcochismo es un estado del cuerpo y del espíritu que conjuga lentitud, tibieza y muy poca lucidez. Es común encontrarlo al despertar de una siesta que ha durado lo justo en un lugar bonito. Raramente en alguna resaca incomprensiblemente placentera. Y conviene disfrutarlo porque en poco tiempo desaparece.
Paco Weht

Responsorial: Fruit de visitar un museu sobre les cultures riquíssimes que hi havia a l'Àfrica, abans que els europeus hi fotessin mà i comercialitzessin amb les persones per a convertir-los en esclaus. La barreja dels sentiments de tristesa i dolor per aquest fet tan deplorable amb els de la força i resistència que ha tingut el poble afroamericà per a reeixir al llarg dels segles, malgrat que totes les vicissituds van ser l'espurna per a compondre aquest cant gospelià.
Ildefons Alonso

Balada para Sr. Gato: Carinyós homenatge a un gat que la Júlia, una amiga meva, va recollir del carrer quan era molt petit. La primera vegada que el vaig veure em va captivar. Des d'aquell dia, el Sr. Gato i jo compartim una gran amistat... i un petit sostre.
Rai Paz

Irma: Era una mujer que mataba gallinas con sus manos y hacía con ellas pucheros que no se acababan nunca.
Paco Weht
Trains to Nampur: Gratitud immensa a Perico Sambeat per deixar-me desenvolupar inconscientment el principi del seu tema Carretera en Nampur a Trains
to Nampur. Reverència a la connexió del so i l'inconscient, una gota que esdevé oceà!
Noé Escolà

credits

released October 16, 2014

Pol Pedrós - Trompeta
Noè Escolà - Saxo Alt
Albert Cirera - Saxo Tenor
Rai Paz - Guitarra
Paco Weht - Contrabaix
Ildefons Alonso - Bateria

Gravat el 3 i 4 de Gener de 2014 a UnderPool Studio /
Gravació i mescla Sergi Felipe / Master Joan Hernàndez
Fotografia Txell Bonet / Disseny Goga Gong
UNDP-06 / DL 22106-2014 / www.underpool.org

license

all rights reserved

tags

about

UnderPool Barcelona, Spain

Jazz independent Label
Barcelona

www.UnderPool.org

contact / help

Contact UnderPool

Streaming and
Download help

Redeem code

If you like UnderPool 3, you may also like: