/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €7 EUR  or more

   

 • Limited Edition Compact Disc
  Compact Disc (CD) + Digital Album

  Includes unlimited streaming of UnderPool 4 via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

  Sold Out

1.
02:15
2.
3.
07:54
4.
5.
6.
7.
04:30

about

UnderPool 4 és una nova trobada de músics de jazz de l'escena barcelonina. Convidats pel segell discogràfic per a una sessió d'estudi de dos dies escriuen música especial per a aquesta ocasió. Tenim joves valors i músics amb llarga trajectòria, així com una banda molt interessant amb vents i guitarres al front, i sintetitzador i òrgans, a més de la bateria a la base.
Música realment interessant, algunes escrites i algunes més creades o acabats en l'estudi, a més d'algunes improvisacions de la sessió inspiradora en l'estudi UnderPool. Esperem que gaudeixi!

credits

released May 7, 2015

PRAIA DE MORERÉ - Àlvar Monfort

Moreré és un indret increïble a l'illa de Boipeba (Bahia), on la natura esdevé un espectacular regal per als sentits. Passejant per la platja de Moreré vaig sentir una llibertat immensa. Quan componia per Underpool 4 estava treballant amb 3 idees melòdiques independents; al final em vaig adonar que encaixaven de manera natural com tot encaixa a la platja de Moreré.


PLUS - Pep Mula

Plus, és allò de més que ens fa una mica més grans. El tema es basa en una escala tonal descendent que presenta diferents colors harmònics de manera senzilla. L’Abel , l’Àlvar, el Lucas i el Jordi i van afegir el Plus d’energia, inspiració i talent que es pot escoltar a la gravació d'en Sergi Felipe, instigador d’aquesta trobada.


SONG FOR ALBA - Lucas Martínez

Aquest tema era una idea harmònica i melòdica que ja havia pensat feia temps. Quan el Sergi em va trucar i em va dir que havíem d'aportar una cançó cada un vaig pensar que seria una bona oportunitat per escriure-la i donar-li forma. La idea principal era crear un ambient relaxat i amb molts espais on anar construint un discurs a partir de la improvisació. El tema està dedicat a la meva parella, l'Alba.

TOT ES DESFÀ - Abel Boquera

Aquest tema és una idea que em va venir pensant en la formació d'Underpool 4, una idea senzilla però que en els assajos va esdevenir un tema molt més divertit i molt millor del que havia portat d'entrada, no podia ser d'una altra manera interpretat per uns músics tan grans!

UNA DE ZOMBIES - Jordi Matas

No és que sigui jo precisament un fan de les pel·lícules d'aquest gènere, però és que últimament veig zombis per tot arreu...
Vaig començar pel títol, cosa que no faig mai.
El caminar pesat i maldestre dels zombis...
Els sorolls, interferències, curtcircuits, líquids i fluids...
Sempre m'ha agradat l'humor que tenen les pelis antigues de zombis.
Un paisatge podrit i apocalíptic...
I un final... llarg... agònic... lent.

Àlvar Monfort, Trompeta
Lucas Martínez, Saxo Tenor
Jordi Matas, Guitarra
Abel Boquera, Teclats
Pep Mula, Bateria


Gravat el 25 i 26 d'Octubre
UnderPool Studio
Fotografia. Txell Bonet
Disseny Goga Gong Gong

license

all rights reserved

tags

about

UnderPool Barcelona, Spain

Jazz independent Label
Barcelona

www.UnderPool.org

contact / help

Contact UnderPool

Streaming and
Download help

Redeem code

If you like UnderPool 4, you may also like: