Vol​.​1

by Metrinova

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

      €7 EUR  or more

     

1.
2.
3.
06:16
4.
5.
04:43
6.
02:47
7.
08:17

about

"Metrinova és el joc que ens hagués agradat tenir quan érem petits. Aquell laboratori inofensiu on pots provar a veure què passa quan barreges una mica del compàs de tota la vida amb un pessic de quelcom que no saps ben bé què és… després, mica en mica, a cop de balança, càlcul i imaginació, del fum que en surt i les taques que queden a la taula després de jugar, t’inventes històries que s’han explicat mil vegades però que segurament és el primer cop que s’expliquen així…"

Acompanyat per Dani Comas, Lucas Martinez i Marc Cuevas, Ildefons Alonso presenta el seu primer disc “Metrinova Vol. 1” sota el segell Underpool Records. Un recull de set composicions que pendulen entre la mirada a la tradició del jazz i la passió per investigar formes rítmiques poc habituals.

La interpretació aferrissada d’aquests quatre músics dóna vida a unes peces de caràcter excepcional i plenes de connotacions extramusicals.
De l’enregistrament n’ha tingut cura en Joan Pons, que hi ha deixat l’empremta del Teatre de Cal Eril, la maquinària analògica i la seva particular forma de mesclar i entendre el procés de gravació.

credits

released November 2, 2015

Ildefons Alonso - Bateria i composicions
Dani Comas - Guitarra
Lucas Martínez - Saxo Tenor
Marc Cuevas - ContrabaixGravat el 2015 al Teatre de Cal Eril
Mix Joan Pons
Master Ferran Conangla

tags

license

all rights reserved

about

UnderPool Barcelona, Spain

Jazz independent Label
Barcelona

www.UnderPool.org

contact / help

Contact UnderPool

Streaming and
Download help

Redeem code